Om mig

Mig og min historie

Om mig

Cellina Natasha Schmidt

Mit navn er Cellina Natasha Schmidt.

Jeg er født i 1971 og opvokset i Vestjylland.
I dag bor jeg i Kerteminde sammen med min mand og søn.

Jeg er uddannet ergoterapeut, alternativ behandler/healer og coach.

Jeg har taget adskillige healingskurser samt et personligt POWER healingskursus, hvor jeg har opnået forskellige healingskompetencer på det fysiske, følelsesmæssige og sjælelige plan samt arbejdet med de evner, jeg har med mig.

Mit CV er langt, og jeg har brugt rigtig mange år og tid på at bygge det op.

Som ergoterapeut har jeg mine fysiologiske, neurologiske, medicinske, sygdomslære og sansemæssige kompetencer med mig. Disse kompetencer anvender jeg og kobler sammen med mine behandlinger, således at jeg kan guide og motivere dig, voksen såvel som barn, til at komme i bedre balance.

Min historie

Jeg har altid interesseret mig for det alternative og fandt tidligt ud af, at jeg har stærke healingsevner.

Så langt tilbage jeg kan huske, har jeg været sensitiv i den forstand, at jeg mærker andre menneskers energier.
Jeg kan bl.a. føle folks sorg og ked-af-det-hed samt deres forvirrende energier, når de f.eks siger én ting, men mener noget andet. Dette gjorde, at jeg følte mig forkert igennem mange år, fordi jeg ikke lyttede til min krop og de signaler den sendte.

På et tidspunkt i mit liv, havde jeg angst, når jeg var sammen med mange mennesker. – Det var følger efter en koncert, hvor jeg var ved at blive mast. Når jeg efterfølgende følte mig presset, kom angsten op i mig igen.

Senere i mit liv var jeg ved at gå ned med stress, og begyndte min spirituelle rejse med healingsmeditationer og healing tilbage til min krop.
Siden jeg begyndte at arbejde mere intensivt med mig selv, er angsten og stressen forsvundet, idet jeg har fundet de teknikker der hjælper mig.
Jeg er blevet god til at lytte til min krops signaler om, hvornår jeg skal geare ned og om, hvad der er godt for mig.

At arbejde med mig selv og få renset ud i dårlige energier og tidligere liv har højnet mine energier således, at jeg nu står stærkt i min kerne og lever ud fra MIT livsformål:

“At hjælpe dig til at skabe de forandringer som genskaber din indre kraft. Således at du kan leve dit liv ud fra dit højeste potentiale og få det liv du ønsker, så du kan gøre din forskel i verden.”

 

Curriculum Vitae

Uddannelser:

 • Ergoterapeut
 • Kinesiologi grundkurser
 • Tankefeltterapeut
 • Feng Shui terapeut
 • AXEPT coach
 • Reiki 1 og 2
 • Aku-Nova akupunktur
 • Akupressur og energiterapeut
 • Energetic Transformationshealer
 • Healer med Peter Pan energierne
 • Nulstilling af celler
 • Kursus i healing af choktraumer og hypersensitivitet i nervesystemet
 • POWER-healingskursus
 • Sjælehenterkursus
Navn:
E-mail: